Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Reaaliaikainen suoratoisto eli livestriimaus tarkoittaa sitä, että videokuvaa lähetetään verkossa suorana lähetyksenä katsojalle suoratoistopalvelun kuten esim. Facebookiin ja YouTuben kautta eli Striimaus on nimensä mukaisesti suoraa videolähetystä.

Mihin striimaus eli suoratoisto sopii parhaiten?

  • Tapahtumien striimaukseen
  • Kokouksien suoriin videolähetyksiin, kuten mm kunnanvaltuston kokoukset
  • Urheilutapahtumien striimaukseen
  • Webinaarien striimaukseen
  • Verkkokurssien suoriin videolähetyksiin
  • Seminaarien ja koulutustilaisuuksien striimaukseen
  • Luentojen ja puhe-esitysten striimaukseen
  • Etäluentojen, koulutusten, esitysten jne striimaus

Palvelu sisältää tapahtumapaikan kuvausolojen ja yhteyksien (netti, audio, sähkö) selvittämisen etukäteen, striimisivun ja -osoitteen luomisen etukäteen (esim. tapahtumamarkkinoinnin tarpeisiin), striimauksessa/tallennuksessa tarvittavat laitteet ja niiden käyttökuntoon laittamisen, itse kuvaamisen ja tallentamisen.

HINTA ESIMERKKI: Koko päivän seminaari/koulutus n. 450€

Suoratoistopalvelu tarjotaan aina avaimet käteen periaatteella sisältäen kaiken tekniikan ja tarvittavan henkilöstön.

Kamerakuva ja esitysmateriaalit kuten powerpoint diat näkyvät samanaikaisesti lähetyksessä. Striimiin liitetään puhujien esitysmateriaalit kokoruutu- tai rinnakkaiskuvana helpottaen lähetyksen aiheen seuraamista. Alkutekstit ja nimitiedot lisätään asiakkaan toiveiden mukaan.

Suoratoistossa tapahtuma julkaistaan reaaliaikaisena videona esim. yrityksen YouTube-kanavalla. Lisäksi striimaus voidaan upottaa embed-koodin avulla esimerkiksi yrityksen verkkosivuille.

Lähetys voidaan toteuttaa joko kahdella kameralla tai yhdellä kameralla ja esim. PowerPoint materiaalilla. Käytössä on yksi solmio mikrofoni ja kaksi langatonta käsimikrofonia.

Yksi tärkeimmistä asioista on että asiakkaalla on saatavilla toimiva ja nopea internet-yhteys. Toki on myös mahdollista että käytetään 4g- reititintä tapahtuman lähettämiseen verkkoon.