Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varavoimaa Farmarille II Hanke Etelä-Pohjanmaalla. MTK-Etelä-Pohjanmaan

tilaama 6-osainen sarja joka perustui viljelijöiden hyvinvoinnin kehittämiseen.

Tässä on nähtävillä sarjan viimeinen osa.

TUOTANTO JA TOTEUTUS MM-FILMI

Kiehuvan Kattilan Keittiön 9. ruokaohjelma on nyt julkaistu. Ohjelmassa näytän kuinka kokataan yhdenlainen kalakeitto. Useasti kalakeitto valmistetaan lohesta mutta tällä kertaa se valmistetaan pakaste seistä. Tämän valmistamani keiton "salainen ase" on koskenlaskija sulatejuusto. Ohjelman lopussa on 3 minuutin kooste tämän ohjelman teossa pilalle menneistä pätkistä, muutamassa kohdassa kielenkäyttöni on, sanoisinko hieman voimakasta, joten lasten on syytä tukkia korvansa siinä vaiheessa.

 

TUOTANTO JA TOTEUTUS MM-FILMI 2021

Ensiapua maatalousyrittäjälle hyvinvointiin, jaksamiseen ja talouteen liittyvissä vaikeuksissa.

Maatalousyrittäjät työskentelevät haastavassa toimintaympäristössä ja eteen voi tulla monenlaisia haasteita, vaikeuksia ja kriisejä.

Varavoimaa Farmarille II auttaa maksutta maatalousyrittäjiä ongelmatilanteissa ja elämän vaikeissa taitekohdissa. Hankala taloustilanne, ihmisten tai eläinten sairastelu, ihmissuhteet tai fyysisesti raskas työ voivat kuluttaa kohtuuttomasti voimavaroja.

Hanketyöntekijöiden kanssa voit keskustella luottamuksellisesti mieltä painavista ja kuormittavista asioista.

Joskus jo se, että saa puhua murheista helpottaa oloa ja keventää kuormaa. Hankkeessa autamme kaikenlaisten mieltä painavien asioiden kanssa. Jutellaan ja pohditaan tilannetta yhdessä, mietitään millaista asiantuntija tai muuta apua tilanteeseen voisi mahdollisesti hakea ja saada.

Ohjelman toteutuksesta ja tuotannosta vastaa MM-FILMI.

Kiehuvan Katttilan Keittiön 5. ruokaohjelma on julkaistu. Ohjelmassa näytän ja kerron kuinka vanhan ajan klassikko appelsiini kuivakakku tehdään. Ohjelman lopussa kyläpäällikkö Antti saapuu maistamaan kakkua ja antaa siitä omat kommenttinsa. Ohjelman toteutuksesta ja tuotannosta vastaa MM-FILMI.

Tässä videolla on kuvattu suomalaisen sikatilan arkea ja siinä on nähtävillä

miten hyvin siolla suomessa pyyhkiin ja kuinka hyvin niitä hoidetaa. Suosi siis suomalaista sikaa !

Peat Power Oy on Vieremäläinen turvetuotanto-, kuljetus-, ja koneurakointialojen yritys joka kuljettaa mm. turvetta asiakkaille.Tässä yritykselle tekemäni mainosvideo syksyllä 2019 turpeen kuljetuksesta turveaumalta aina asiakkaalle navettaan saakka. Kuvaus ja editointi MM-FILMI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seinäjoen keskustaa ilmastakuvattuna elokuussa 2019

Keväällä 2019 kuvattu Mika Kankaansyrjän vaalivideo osa 1

Tässä 20 minuutin kooste viime kesän Farmari 2017 näyttelystä joka järjestettiin Seinäjoella. Kuvaus ja editointi MM-FILMI.

Verkkokauppa ERÄNETTI Kangasniemeltä täytti 10 vuotta tänä vuonna (2017).  
Juhlavuoden kunniaksi tehtiin lyhytelokuva joka kertoo Eränetin tarinan alkaen vuodesta 2007 aina tähän päivään saakka.

Videokuvaus ja editointi MM-FILMI,  Seinäjoki. www.videokuvausta.fi

Farmari maatalousnäyttelyt järjestettiin Seinäjoella 14.-17.6.2017.

Tässä kuvaamani kooste keskiviikolta.

Tässä 27.2.2017 kuvattu Suomen Sotaveteraaniliiton tilaama videointi ja editointityö:

KERTOKAA LASTENLAPSILLE LAULUIN
Suomen Sotaveteraaniliiton 60-vuotisjuhlavuoden sävellyskilpailu, lauluja lapsille ja nuorille.
Kilpailun voittajakappale: "Isä kerro".
Sävellys ja sanoitus: Tuomo Tiitinen, Seinäjoki.
Laulu: Tuomo Tiitinen.
Videon kesto: 12min 45sek
Kuvaus ja editointi: MM-FILMI 2017

Ouraooppera yhdistys esitti Merikarvian merenrantanäyttämöllä Markku Pölösen Rikkaan Rakkaus näytelmän heinäkuussa 2016.
Tässä 10 minuutin lyhennelmä 1h45min kestävästä näytelmästä. Videokuvaus ja editointi Marko Mäenpää MM-FILMI. www.videokuvausta.fi

YRITYSESITTELYVIDEO.

Nyt esittelyssä uusin tuotokseni eli Unico Finland Oy:n esittelyvideo jonka kesto on 14 min. Kuvattu 19.8.2016.

UNICO on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Unicon omistavat Pasi ja Petri Saarinen, jotka valmistavat vuoteita jo kolmannessa sukupolvessa. Suvussa vuoteiden valmistus on alkujaan jo 1950-luvulta. Unicon perustuu Suomessa kolmeen eri tuotantoyksikköön; runkotehtaaseen ja kahteen eri tuotantoyksikköön Kauhavalla.

Tässä esittelyvideo erään maatilan viljelijöiden haastattelusta. Kuvattu kesäkuussa 2016 AgriSpin vierailun yhteydessä. Videolla on valittavissa myös englannin kielinen tekstitys. Kesto 6min 41s. Videon tilaajana oli ProAgria Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki.

MIKA KANKAANSYRJÄN VAALIVIDEO 2019 osa III.

Mika Kankaansyrjä, eduskuntavaaliehdokas 2019

Perussuomalaiset VAASAN VAALIPIIRI Mikan vaaliteemoina ovat: - Turvallisuus - Liikenteen toimiin järkeä - Maatalous

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kaunein morsian - Häänäytös by Salon Maria sai ensi-iltansa 7.11.2015 hotelli Fooningissa.
Tapahtuman avasi häämuotinäytös, joka esitteli vuoden 2016 trendien lisäksi myös ajattomasti erityylisiä morsiuslookkeja hiusten, meikkien sekä morsiusliike RosAmorin pukujen muodossa.

Koostin kuvaamastani häänäytöksestä 9 minuutin koosteen.

Tässä mainosvideo CROSSFIT KAUHAVA, kesto 23 sek. Tätä on esitetty elokuvateatterin mainososuudessa Kauhavan Y-kinossa.

Alajärven lukion vanhojen tanssit 13.2.2015. Tässä 4 minuutin kooste tanssien kenraaliharjoituksesta. Täysversio kesto 45 min.

Häät, kesto 14 min

Rakuunaratsastaja Härmässä 6.7.2014

HAWK-muistomerkin paljastustilaisuus Kauhavalla 1.10.2014 (lyhyt versio, alkuperäisen kesto 18 min).

Viimeiset HAWK-harjoitushävittäjät lähtivät Kauhavan Lentosotakoululta 6.12.2014 kohti Tikkakoskea. Tässä lyhennetty versio Hawkien lähdöstä. Alkuperäisen kesto 38 min. Kesto 5min 30sek.

Härmän Siskojen 100-vuotis juhlien voimistelugaalasta pieni näyte. Kuvattu kesällä 2014 Alahärmässä. Kesto 9min 30sek.

Ponikuninkuusravit 2014 Härmässä. Tässä pieni 6 minuutin näyte raveista GOPRO-action kypäräkameran kuvakulmasta.

Lentosotakoulun lakkautustilaisuus Kauhavalla 18.12.2014. Tässä siitä lyhytversio (9min), alkuperäisen kesto on 1h 29min.

HAKUSANOJA: Yritysesittelyvideo, Hautajaisten valokuvaus ja videokuvaus, siunaustilaisuuden valokuvaus, ilmakuvaus, ilmakuvat, drone, ilmakuvaus Seinäjoki, ilmakuvaus Etelä-Pohjanmaa, Drone ilmakuvaus, ilmakuvausta, siunaustilaisuuden videokuvaus, häävalokuvaus, häävideokuvausta, häävalokuvausta, häävideokuvaus, hääkuvaus, vanhojen tanssien videokuvaus, vanhojen tanssit, asuntojen ja kiinteistöjen valokuvaus, huoneistokuvaus, penkkarit, rippijuhlien valokuvaus, syntymäpäivien videokuvaus, syntymäpäivien valokuvaus, valokuvaus Etelä-Pohjanmaa, videokuvaus Etelä-Pohjanmaa, valokuvaus Seinäjoki, videokuvaus Seinäjoki, häävideo, häävideointi, urheilutapahtumien videokuvaus, videokuvausta Etelä-Pohjanmaa, videokuvausta Seinäjoki, videokuvausta Kauhava, vhs nauhojen siirto, dv nauhojen siirto, striimaus, streamaus, suoratoisto, live- lähetys, streaming, livestriimaus, reaaliaikainen suoratoisto, suoratoisto, suoratoistovideo